Zonnepanelen Venray

Zonnepanelen kopen in venray!

Zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen in Venray

Zonnepanelen Venray, voor de aanschaf van zonnepanelen, airco’s en/of warmtepompboilers bent u bij Sunlogics aan het juiste adres! Vul de gratis dakscan in en wij nemen contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvend advies gesprek waarin we de optie’s met u doornemen.

Wij werken met de merken:

  • Sunpower
  • Canadian Solar
  • Solar Edge
  • Enphase
  • Huawei
  • Goodwe

 

Doe de gratis dakscan! En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvend advies gesprek

Gratis Dakscan

Stap 1 van 2

Naam
Adres(Vereist)

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Wanneer je op onze website een gratis dakscan invult zullen wij alvast een scan maken met onze inteken software. Deze kan door middel van satelliet foto’s en de hoogtekaart kijken wat de ligging is en eventuele schaduw vorming. Onze adviseur zal vervolgens samen met u de situatie doornemen en kijken of het voor uw situatie rendabel is.

Kan ik subsidie krijgen op zonnepanelen?

Helaas is het voor particulieren niet mogelijk om subsidie te krijgen op zonnepanelen. Wel is er nog steeds de mogelijkheid om de betaalde BTW min de forfait die verschuldigd is terug te ontvangen wanneer u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Bent u een ondernemer dan zijn er wel diverse subsidievormen mogelijk. Wanneer u hier graag meer over wilt weten helpen we u graag om te kijken welke subsidie mogelijkheden er zijn voor uw situatie.

Is het mogelijk de btw terug te vragen?

Het is mogelijk de BTW terug te vragen die betaald is over uw zonnepanelen min de verschuldigde forfait.

Wanneer u aan de voorwaarden voldoet die bij het uitbrengen van de offerte zijn aangegeven zullen wij de BTW teruggaaf in werking zetten als de laatste factuur is voldaan.

De betaalde facturen worden in 1 keer aangeboden aan de Centrale BTW Service die u vervolgens een mail sturen met een linkje met uw eigen portaal. Hier kunnen de laatste gegevens aangevuld worden zodat alles compleet is.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal panelen wat u nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken zoals het verbruik nu en wat u denkt nodig te hebben in de toekomst. Ook speelt het natuurlijk een rol wat de mogelijkheden zijn op uw woning dekende aan:
-Ligging, grote en de hellingshoek van het dak
-Schaduwvorming
-Obstakels op het dak of omgeving
-Het type paneel en het Wattpiek vermogen

Om voor u hier het beste rendement te berekenen kunnen we een dakscan uitvoeren op afstand waarbij we nauwkeurig een installatie kunnen intekenen.

Ook komen we graag bij u aan huis om samen de situatie en rendement te bekijken.

Wij leveren enkel de panelen met de beste gegarandeerde garanties zoals het in Amerika gevestigde Sunpower en Suntech die een van de weinige TIER1 rating heeft.

Kan ik zonnepanelen ook met een duurzaamheidslening aanschaffen?

Er zijn op dit moment een aantal initiatieven om particulieren en bedrijven te stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen door middel van een duurzaamheidslening.

Je betaald dan in de meeste gevallen voor een periode van 10 jaar een vast bedrag per maand die lager is dan dat je normaliter betaald aan je energie. Hierdoor ben je maandelijks goedkoper uit in de meeste gevallen en wanneer de overeenkomst is afgelopen geniet je van de opbrengst vanuit de zonnepanelen.

Er zijn in sommige regio’s mogelijkheden via het SVN.nl dit is gemeente afhankelijk of deze mee doet. Ook hebben we Duurzaam gefinancierd. Deze opties zijn bespreekbaar wanneer we een vrijblijvende offerte doen toekomen.