Zonnepanelen limburg

alle informatie op een rijtje

Zonnepanelen kopen in limburg?

Sunlogics: Hoogste kwaliteit zonnepanelen
aan scherpe prijzen

25 jaar
opbrengstgarantie

Tot 25 jaar
productiegarantie

1800+ PV
installaties geplaatst

RESCERT
gecertificeerd

Zonnepanelen kopen in Limburg?

Provincie Limburg heeft een gunstig klimaat met voldoende zonuren, waardoor de opbrengst van de zonnepanelen hoog is. Dit betekent dat u meer groene energie kunt opwekken en dus minder afhankelijk bent van traditionele energieleveranciers.

Sunlogics is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen. Dankzij onze vestiging in Sittard kennen we de specifieke situatie in Limburg en bieden we advies op maat voor uw woning of bedrijfspand.

Waarom in zonnepanelen investeren?

Zonnepanelen helpen uw energierekening te verlagen door zelf energie op te wekken. Hierdoor hoeft u minder elektriciteit van het net te gebruiken, wat resulteert in lagere maandelijkse kosten.

In Limburg zijn er verschillende financiële stimuleringsregelingen beschikbaar voor huishoudens en bedrijven die investeren in zonne-energie. Deze kunnen de initiële kosten van de installatie helpen verlagen en de terugverdientijd verkorten. Zo kan je bijvoorbeeld je zonnepanelen aankopen aan 0% BTW!

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van een woning of bedrijfspand verhogen. Potentiële kopers vinden energiezuinige woningen vaak aantrekkelijker en zijn bereid om meer te betalen voor een pand met zonne-energie.

0% BTW-tarief op zonnepanelen in Limburg

Een van de voordelen van het kopen van zonnepanelen in Limburg is dat er financiële voordelen beschikbaar zijn. Zo geldt in Limburg het 0% BTW-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen. Dit houdt in dat particulieren die zonnepanelen aanschaffen de betaalde BTW op de aanschafprijs kunnen terugvorderen. Het terugvorderen van BTW kan worden geregeld door particulieren zich als ondernemer voor de BTW te laten registreren. Hierdoor kan u een financiële tegemoetkoming krijgen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Zonnepanelenbedrijf Limburg

Sunlogics heeft verschillende tevreden klanten in Limburg, die stap voor stap werden begeleid met advies op maat voor, tijdens en zelfs na hun aankoop. Dit kan u zelf ook lezen in tientallen van onze positieve reviews op Google.

Onze kwalitatieve zonnepaneel merken

Sunpower

Sunlogics levert zonnepanelen van de beste kwaliteit: Het Amerikaanse Sunpower is al 35 jaar een gerenommeerde leverancier van fotovoltaïsche cellen met hoog rendement en is bovendien de enige leverancier in de sector die u een opbrengst-én een productgarantie van 25 jaar biedt. Ze maken namelijk geen standaard zonnepanelen. Ze produceren en leveren zonnetechnologie van een veel hoger niveau. Het innovatieve bedrijf breekt records in de efficiëntie van zonnepanelen en is dan ook een bijzonder betrouwbare partner.

Als lid en medeoprichter van de groep SolarPower Partners, zijn wij een Elite Partner bij Sunpower. Dit biedt onze klanten extra voordelen.

Toprendement

De hoge-efficiëntie panelen van Sunpower hebben door hun Maxeon-cel-technologie een cel-efficiëntie van 20, 21 tot zelfs 22 %. Met een hoog rendement, zijn ze bijzonder krachtig en de meest rendabele zonnepanelen op de markt. De revolutionaire opbouw beperkt het rendementsverlies tot een absoluut minimum. U verdient uw investering dus snel terug en geniet van minimaal 25 jaar top rendement.

Minder panelen

Dankzij het hoge rendement moet u tot 30 % minder panelen plaatsen en kan de eventueel beperkte oppervlakte dus optimaal benut worden.

Duurzaamheid

Op een periode van 25 jaar kennen Sunpower-zonnepanelen een rendementsverlies van amper 5 tot 8 %. Ze brengen daarom 35 % meer op dan traditionele panelen. Hierdoor hoeft u geen stroom bij te kopen.

Garanties van Sunpower

Sunpower geeft u een garantie van 25 jaar op energie- en producteffecten. Daarbovenop geven zij ook een tripple-warranty die ervoor zorgt dat een eventueel defect paneel opgestuurd en vervangen wordt volledig op hun kosten. U bent dus zeker van een jarenlang top rendement.

Waarom kiezen voor Sunpower?

 • Produceert al sinds 1985 en ze hebben al 30.000.000 zonnepanelen geleverd.

 • Investeert meer dan elk ander bedrijf in research & development.

 • Heeft meer dan 1000 patenten. Niemand mag hun technologie nabouwen.

 • Heeft een Tier 1 rating en is een krachtig financieel bedrijf

 • Heeft een partnership met multinational Total, één van de grootste energiebedrijven ter wereld.

 • De garanties verzekerd met Total geven Sunpower de financiële basis om hun garanties te kunnen blijven garanderen.

 • Is een baanbrekend innovatief leider in high efficiëntie PV-technologie

 • Heeft een Europees hoofdkantoor in Genève, Zwitserland

 • Biedt 25 jaar productiegarantie

 • Biedt 25 jaar opbrengstgarantie

 • Biedt 25 jaar servicegarantie

 • Cradle to Cradle Certified™ is een meervoudig certificeringsprogramma dat producten en materiaal onderzoekt op veiligheid voor mens en milieu, ontwerp voor toekomstig gebruik en duurzame productie.

 • De ruimtevaarttechnologie van NASA is ook beschikbaar voor u.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Wanneer je op onze website een gratis dakscan invult zullen wij alvast een scan maken met onze inteken software. Deze kan door middel van satelliet foto’s en de hoogtekaart kijken wat de ligging is en eventuele schaduw vorming. Onze adviseur zal vervolgens samen met u de situatie doornemen en kijken of het voor uw situatie rendabel is.

Kan ik subsidie krijgen op zonnepanelen?

Helaas is het voor particulieren niet mogelijk om subsidie te krijgen op zonnepanelen. Voor zonnepanelen dient u geen BTW te betalen, indien u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Bent u een ondernemer dan zijn er wel diverse subsidievormen mogelijk. Wanneer u hier graag meer over wilt weten helpen we u graag om te kijken welke subsidie mogelijkheden er zijn voor uw situatie.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal panelen wat u nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken zoals het verbruik nu en wat u denkt nodig te hebben in de toekomst. Ook speelt het natuurlijk een rol wat de mogelijkheden zijn op uw woning dekende aan:
-Ligging, grote en de hellingshoek van het dak
-Schaduwvorming
-Obstakels op het dak of omgeving
-Het type paneel en het Wattpiek vermogen

Om voor u hier het beste rendement te berekenen kunnen we een dakscan uitvoeren op afstand waarbij we nauwkeurig een installatie kunnen intekenen.

Ook komen we graag bij u aan huis om samen de situatie en rendement te bekijken.

Wij leveren enkel de panelen met de beste gegarandeerde garanties zoals het in Amerika gevestigde Sunpower en Suntech die een van de weinige TIER1 rating heeft.

Kan ik zonnepanelen ook met een duurzaamheidslening aanschaffen?

Er zijn op dit moment een aantal initiatieven om particulieren en bedrijven te stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen door middel van een duurzaamheidslening.

Je betaald dan in de meeste gevallen voor een periode van 10 jaar een vast bedrag per maand die lager is dan dat je normaliter betaald aan je energie. Hierdoor ben je maandelijks goedkoper uit in de meeste gevallen en wanneer de overeenkomst is afgelopen geniet je van de opbrengst vanuit de zonnepanelen.

Er zijn in sommige regio’s mogelijkheden via het SVN.nl dit is gemeente afhankelijk of deze mee doet. Ook hebben we Duurzaam gefinancierd. Deze opties zijn bespreekbaar wanneer we een vrijblijvende offerte doen toekomen.