Zonnepanelen

Zelf energrie opweken en besparen!

Zonnepanelen kopen?

Sunlogics: Hoogste kwaliteit zonnepanelen
aan scherpe prijzen

25 jaar
opbrengstgarantie

Tot 25 jaar
productiegarantie

1800+ PV
installaties geplaatst

RESCERT
gecertificeerd

Zonnepanelen nog nooit zo interessant

Uw energiefactuur verlagen en de waarde van uw woning verhogen?

Investeren in zonnepanelen blijft een uitstekend idee. In de laatste 5 à 6 jaar is de prijs per Wp maar liefst gehalveerd, en dankzij voortdurende innovaties ligt het rendement van moderne zonnepanelen ook een pak hoger.

Meer winst voor het milieu én voor uw portefeuille. De waarde van uw woning stijgt ook onmiddellijk.

Benieuwd naar uw terugverdientijd? Neem contact op met onze vertegenwoordigers.

Tip! Met een thuisbatterij kan u uw zelfverbruik opdrijven van 30 tot 50 en zelfs 70%!

Onze hoge efficiëntie zonnepanelen: Lange levensduur met de beste service

Onze hoge efficiëntie panelen hebben een groter vermogen, slijten zeer weinig en gaan langer mee. 

Gemiddeld blijft een zonnepaneel 25 à 30 jaar functioneren. De levensduur van een zonnepaneel is natuurlijk ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en hoeveel keer het paneel gebruikt is geweest. Sommige panelen zullen zelfs 40 jaar meegaan. Het materiaal waaruit de zonnecellen in de panelen gemaakt is, speelt eveneens een grote rol. 

Sunlogics biedt u de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte aan voor uw gezin zodat u alles over de kosten en rendement weet.

Onze kwalitatieve zonnepaneel merken

Sunpower

Sunlogics levert zonnepanelen van de beste kwaliteit: Het Amerikaanse Sunpower is al 35 jaar een gerenommeerde leverancier van fotovoltaïsche cellen met hoog rendement en is bovendien de enige leverancier in de sector die u een opbrengst-én een productgarantie van 25 jaar biedt. Ze maken namelijk geen standaard zonnepanelen. Ze produceren en leveren zonnetechnologie van een veel hoger niveau. Het innovatieve bedrijf breekt records in de efficiëntie van zonnepanelen en is dan ook een bijzonder betrouwbare partner. 

Als lid en medeoprichter van de groep SolarPower Partners, zijn wij een Elite Partner bij Sunpower. Dit biedt onze klanten extra voordelen.

Toprendement

De hoge-efficiëntie panelen van Sunpower hebben door hun Maxeon-cel-technologie een cel-efficiëntie van 20, 21 tot zelfs 22 %. Met een hoog rendement, zijn ze bijzonder krachtig en de meest rendabele zonnepanelen op de markt. De revolutionaire opbouw beperkt het rendementsverlies tot een absoluut minimum. U verdient uw investering dus snel terug en geniet van minimaal 25 jaar top rendement.

Minder panelen

Dankzij het hoge rendement moet u tot 30 % minder panelen plaatsen en kan de eventueel beperkte oppervlakte dus optimaal benut worden.

Duurzaamheid

Op een periode van 25 jaar kennen Sunpower-zonnepanelen een rendementsverlies van amper 5 tot 8 %. Ze brengen daarom 35 % meer op dan traditionele panelen. Hierdoor hoeft u geen stroom bij te kopen.

Garanties van Sunpower

Sunpower geeft u een garantie van 25 jaar op energie- en producteffecten. Daarbovenop geven zij ook een tripple-warranty die ervoor zorgt dat een eventueel defect paneel opgestuurd en vervangen wordt volledig op hun kosten. U bent dus zeker van een jarenlang top rendement.

Waarom kiezen voor Sunpower?

 • Produceert al sinds 1985 en ze hebben al 30.000.000 zonnepanelen geleverd. 

 • Investeert meer dan elk ander bedrijf in research & development.

 • Heeft meer dan 1000 patenten. Niemand mag hun technologie nabouwen.

 • Heeft een Tier 1 rating en is een krachtig financieel bedrijf

 • Heeft een partnership met multinational Total, één van de grootste energiebedrijven ter wereld.

 • De garanties verzekerd met Total geven Sunpower de financiële basis om hun garanties te kunnen blijven garanderen.  

 • Is een baanbrekend innovatief leider in high efficiëntie PV-technologie

 • Heeft een Europees hoofdkantoor in Genève, Zwitserland

 • Biedt 25 jaar productiegarantie

 • Biedt 25 jaar opbrengstgarantie

 • Biedt 25 jaar servicegarantie

 • Cradle to Cradle Certified™ is een meervoudig certificeringsprogramma dat producten en materiaal onderzoekt op veiligheid voor mens en milieu, ontwerp voor toekomstig gebruik en duurzame productie.

 • De ruimtevaarttechnologie van NASA is ook beschikbaar voor u.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Wanneer je op onze website een gratis dakscan invult zullen wij alvast een scan maken met onze inteken software. Deze kan door middel van satelliet foto’s en de hoogtekaart kijken wat de ligging is en eventuele schaduw vorming. Onze adviseur zal vervolgens samen met u de situatie doornemen en kijken of het voor uw situatie rendabel is.

Kan ik subsidie krijgen op zonnepanelen?

Helaas is het voor particulieren niet mogelijk om subsidie te krijgen op zonnepanelen. Voor zonnepanelen dient u geen BTW te betalen, indien u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Bent u een ondernemer dan zijn er wel diverse subsidievormen mogelijk. Wanneer u hier graag meer over wilt weten helpen we u graag om te kijken welke subsidie mogelijkheden er zijn voor uw situatie.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal panelen wat u nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken zoals het verbruik nu en wat u denkt nodig te hebben in de toekomst. Ook speelt het natuurlijk een rol wat de mogelijkheden zijn op uw woning dekende aan:
-Ligging, grote en de hellingshoek van het dak
-Schaduwvorming
-Obstakels op het dak of omgeving
-Het type paneel en het Wattpiek vermogen

Om voor u hier het beste rendement te berekenen kunnen we een dakscan uitvoeren op afstand waarbij we nauwkeurig een installatie kunnen intekenen.

Ook komen we graag bij u aan huis om samen de situatie en rendement te bekijken.

Wij leveren enkel de panelen met de beste gegarandeerde garanties zoals het in Amerika gevestigde Sunpower en Suntech die een van de weinige TIER1 rating heeft.

Kan ik zonnepanelen ook met een duurzaamheidslening aanschaffen?

Er zijn op dit moment een aantal initiatieven om particulieren en bedrijven te stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen door middel van een duurzaamheidslening.

Je betaald dan in de meeste gevallen voor een periode van 10 jaar een vast bedrag per maand die lager is dan dat je normaliter betaald aan je energie. Hierdoor ben je maandelijks goedkoper uit in de meeste gevallen en wanneer de overeenkomst is afgelopen geniet je van de opbrengst vanuit de zonnepanelen.

Er zijn in sommige regio’s mogelijkheden via het SVN.nl dit is gemeente afhankelijk of deze mee doet. Ook hebben we Duurzaam gefinancierd. Deze opties zijn bespreekbaar wanneer we een vrijblijvende offerte doen toekomen.