Tot wel  8x sneller laden met een vaste laadpaal van Sunlogics

Met de huidige energie tarieven, is de terugverdientijd van zonnepanelen gemiddeld 5 jaar!

Koelen in de zomer en verwarmen in de winter? Dat kan met onze airco’s!

Zonnepanelen

Zelf energrie opweken en besparen!

Zonnepanelen

Zonnepanelen uw eigen energiecentrale

Uw eigen energie opwekken met zonnepanelen kan vele voordelen hebben. De vraag naar zonnepanelen is de laatste jaren dan ook sterk gegroeid. Dat kan ook niet anders als we willen voldoen aan de energie transitie 2030 en vooral met de huidge energie prijzen.

Zonnepanelen zijn ook steeds meer normaal in het straatbeeld, wanneer je er op gaat letten. De berichtgevingen in het nieuws dragen natuurlijk ook bij aan de populariteit om zonnepanelen aan te schaffen.

Door de grote voordelen van zonnepanelen en het stimuleren van zonnepanelen stappen steeds meer mensen over op zonnepanelen als energie bron voor de dagelijkse behoefte in energie.

Waarom zonnepanelen?

Natuurlijk maakt iedereen de afweging voor zichzelf gebaseerd op de mogelijkheden van het huis

ONZE PANELEN

Een greep uit ons panelen aanbod. Speciaal geselecteerd op kwaliteit, levensduur en garantie!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Wanneer je op onze website een gratis dakscan invult zullen wij alvast een scan maken met onze inteken software. Deze kan door middel van satelliet foto’s en de hoogtekaart kijken wat de ligging is en eventuele schaduw vorming. Onze adviseur zal vervolgens samen met u de situatie doornemen en kijken of het voor uw situatie rendabel is.

Kan ik subsidie krijgen op zonnepanelen?

Helaas is het voor particulieren niet mogelijk om subsidie te krijgen op zonnepanelen. Voor zonnepanelen dient u geen BTW te betalen, indien u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Bent u een ondernemer dan zijn er wel diverse subsidievormen mogelijk. Wanneer u hier graag meer over wilt weten helpen we u graag om te kijken welke subsidie mogelijkheden er zijn voor uw situatie.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal panelen wat u nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken zoals het verbruik nu en wat u denkt nodig te hebben in de toekomst. Ook speelt het natuurlijk een rol wat de mogelijkheden zijn op uw woning dekende aan:
-Ligging, grote en de hellingshoek van het dak
-Schaduwvorming
-Obstakels op het dak of omgeving
-Het type paneel en het Wattpiek vermogen

Om voor u hier het beste rendement te berekenen kunnen we een dakscan uitvoeren op afstand waarbij we nauwkeurig een installatie kunnen intekenen.

Ook komen we graag bij u aan huis om samen de situatie en rendement te bekijken.

Wij leveren enkel de panelen met de beste gegarandeerde garanties zoals het in Amerika gevestigde Sunpower en Suntech die een van de weinige TIER1 rating heeft.

Kan ik zonnepanelen ook met een duurzaamheidslening aanschaffen?

Er zijn op dit moment een aantal initiatieven om particulieren en bedrijven te stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen door middel van een duurzaamheidslening.

Je betaald dan in de meeste gevallen voor een periode van 10 jaar een vast bedrag per maand die lager is dan dat je normaliter betaald aan je energie. Hierdoor ben je maandelijks goedkoper uit in de meeste gevallen en wanneer de overeenkomst is afgelopen geniet je van de opbrengst vanuit de zonnepanelen.

Er zijn in sommige regio’s mogelijkheden via het SVN.nl dit is gemeente afhankelijk of deze mee doet. Ook hebben we Duurzaam gefinancierd. Deze opties zijn bespreekbaar wanneer we een vrijblijvende offerte doen toekomen.