Tot wel  8x sneller laden met een vaste laadpaal van Sunlogics

Met de huidige energie tarieven, is de terugverdientijd van zonnepanelen gemiddeld 5 jaar!

Koelen in de zomer en verwarmen in de winter? Dat kan met onze airco’s!

Batterijen

Wacht niet lang en grijp uw subsidie in 2023

Thuisbatterij

De voordelen van een thuisbatterij

Heeft u zonnepanelen of wilt u investeren in zonnepanelen? Wilt u minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet? Maximaliseer uw investering in 2021 met een batterij!
Een thuisbatterij is een van de meest efficiënte manieren om je zelfverbruik te vergroten. Met een thuisbatterij kunt u namelijk energie opslaan en ‘s avonds gebruikmaken van de energie die overdag geproduceerd werd. Resultaat: U verbruikt tussen 60 en 70% van je eigen elektriciteitsproductie. Een stijging van 30%.

Thuisbatterij en digitale meter

Met de digitale meter betaal je geen prosumententarief meer (gemiddeld zo’n 400 euro per jaar). De digitale meter meet de injectie en het afgenomen volume van het distributienet apart, waardoor enkel de netkosten en de energietaksen voor het effectieve gebruik van het net gefactureerd zullen worden. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je zo weinig mogelijk stroom van het net nodig hebt, en wordt de aankoop van een batterij interessanter.
Met een thuisbatterij en een digitale meter bespaar je in het eerste jaar 200 tot 1000 euro per jaar. Die besparing kan in de toekomst toenemen naarmate de elektriciteit duurder wordt. De energiekost varieert natuurlijk ook van regio tot regio.

Conclusie

Zelfconsumptie is de toekomst! Investeren in zonnepanelen blijft in 2023 dus heel interessant.

Heeft u nog vragen over zonnepanelen of batterijen? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen of contacteer ons voor meer informatie.

Onze merken

Huawei

Bij Huawei is het uiterst simpel en gemakkelijk om een batterij te koppelen daar de omvormer al batterij-klaar is. Er is een batterij aansluiting voorzien op de omvormer waardoor het niet meer nodig is om een tussenstuk aan te schaffen. Dit is niet alleen gemakkelijk maar vooral kostenbesparend.

Voordelen:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Meer bruikbare energie
  • Opvolging via de app
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te installeren
  • Milieuvriendelijk

Enphase

Een Enphase AC batterij kan naadloos worden gekoppeld aan Enphase-micro-omvormers en andere zonnetechnologieën om u te helpen het meeste te halen uit uw energievoorziening. Zo bespaart u op veel kosten. De modulaire architectuur van de AC-batterij betekent dat u een opslagoplossing krijgt die precies is wat u nodig hebt: niets meer, niets minder, geen verspilde kosten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden wanneer uw behoeften veranderen: uw gezin groeit, of u komt in het bezit van een elektrische auto. Flexibele configuraties werken voor elke garage.

Voordelen:

  • Modulaire oplossing: Meerdere batterijen kunnen gekoppeld worden
  • Hoge prestaties: 96% retourefficiëntie
  • Hoge betrouwbaarheid: Een levensverwachting van minstens 10 jaar
  • Zeer veilige keuze: Veiligheid gecertificeerd door TüV Rheinland