Sunpower Maxeon Zonnepanelen

Sunpower Maxeon Zonnepanelen

Sunpower Maxeon zijn krachtige zonnepanelen en bestand tegen zeer extreme omstandigheden zonder in te leveren op de prestatie. Ze beschikken over gepatenteerde metalen dragers die buigen waar andere dragers breken.

Zo gaan ze niet alleen jarenlang mee, ze leveren je gedurende de eerste 25 jaar ook 35% meer energie op dan conventionele zonnepanelen.

De Maxeon zonnepanelen zijn iets duurder, maar ze zijn hun geld meer dan waard.

Na 25 jaar haal je nog 92% rendement uit deze panelen.

Uniek in de markt: 40 jaar garantie op Sunpower Maxeon zonnepanelen!

Missie en Visie

Missie

Wij streven naar een schonere wereld. Dat willen we bereiken door elk huishouden in België en Nederland energieneutraal te maken. Een ambitieuze uitdaging die we realiseren door mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen individueel advies te verstrekken. We bieden groene alternatieven voor energieproductie. Zo verkleinen onze klanten hun ecologische voetafdruk en verminderen ze hun energiefactuur.

Visie

Ook weten we dat de energieprijzen alleen maar stijgen. Door de economische crisis zijn de overheidsmiddelen om te investeren in ecologische maatregelen beperkt. Daardoor verschuift het zwaartepunt naar de consument. Het gevolg? We moeten almaar meer betalen voor onze energie. De oplossing? Streven naar zelfredzaamheid en energieonafhankelijk wonen en werken.