Over sunlogics

Logica in groene energie

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen.

Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement.

U krijgt bovendien een schematisch overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en nog veel meer!

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot 40 jaar .

Waarom kiezen voor sunlogics?

Kwaliteit

 • Onze top kwalitatieve producten bieden de hoogste productgaranties, duurzaamheid en rendement.
 • Innovatie, maatwerk en het inspelen op de behoeften van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden daarom de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offertes aan in uw regio.

Betrouwbaarheid en service

 • Sunlogics heeft al meer dan 4000 zonne-energie installaties geplaatst in België en Nederland.
 • De installaties worden gelegd door onze eigen ervaren en goed opgeleide installateurs.
 • We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie.
 • Wij zijn Rescert gecertificeerd: door Vlaamse en Nederlandse overheden erkend.

Als lid en medeoprichter van de groep SolarPower Partners:

 • Hebben we samen meer dan 30.000 installaties geplaatst;
 • Delen we onze ervaringen zodat alle klanten een super service krijgen;
 • Worden onze klanten altijd geholpen, ook als een partner stopt;
 • Kopen wij de beste materialen rechtstreeks bij de fabrikanten;
 • Bieden wij een supersnelle na-service doordat we de fabrikanten direct kunnen contacteren;
 • Worden door onze groepsaankoop, onze producten aan de beste prijzen geïnstalleerd.

Missie en Visie

Missie

Wij streven naar een schonere wereld. Dat willen we bereiken door elk huishouden in België en Nederland energieneutraal te maken. Een ambitieuze uitdaging die we realiseren door mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen individueel advies te verstrekken. We bieden groene alternatieven voor energieproductie. Zo verkleinen onze klanten hun ecologische voetafdruk en verminderen ze hun energiefactuur.

Visie

Ook weten we dat de energieprijzen alleen maar stijgen. Door de economische crisis zijn de overheidsmiddelen om te investeren in ecologische maatregelen beperkt. Daardoor verschuift het zwaartepunt naar de consument. Het gevolg? We moeten almaar meer betalen voor onze energie. De oplossing? Streven naar zelfredzaamheid en energieonafhankelijk wonen en werken.